Voorgerechten | Hoofdgerechten

 

Tartaar

van het kalf | mierikswortel | rettich | zilverui | oestersoep | 20

 

Langoustine

koolrabi | mineola | limoen

Langzaam gegaard en geroosterd | pompoen | tamarinde | jus van schaaldieren | 20

 

Tarbot

Luchtige aardappel | lamsoren | bonenkruid | kaviaar | 20 | 36

 

Ravioli

roomkaas | rucolasla | Pecorino | truffel | 18  (vegetarisch)

 

Coquille-St. Jacques

Kippendijen | mango | komkommerchutney | groen curry | tomkai | 20

 

Zeetong

ganzenlever | champignon-kookvocht | 20 | 32

 

Kalfsukade | kalfszwezerik

Uienhachee | bataataardappel | doperwt | botersaus | 20 | 36

 

Black Angus rund

hachee van ui | gekonfijte aardappel | aubergine | bataataardappel | jus van Baharat | 38

 

Japans Wagyu entrecôte A5

artisjok | aubergine | basilicum | eigen jus | per 100 gr | 48,50