Tartaar

van het kalf | mierikswortel | retich | zilverui | oestersoep | 28

 

Langoustine

tartaar | koolrabi | rettich | mineola | warme bereiding met tamarinde | pompoen | 20

 

Griet

pastinaak | Bouchotmosseltjes | quinoa | botersaus | 20 

 

Ravioli

roomkaas | rucolasla | Pecorino | truffel | 18

 

Coquille St.Jacques

ossenstaart | Parmezaanse kaas | gnocchi | 20

 

Iberico presa

kalfszwezerik | haricots blanc | chermoula saus | 20 | 36

 

Helvoirtse tamme eend

kumquats | bospeen | gember | gremolata | jus van Ras el Hânout | 36

 

Black Angus rund

hachee  van ui | gekonfijte aardappel | aubergine | bataat | jus van baharat | 38

 

Zeetong

farce van Coquille Saint Jacques | ganzenlever | champignon-kookvocht | 20 | 32

 

reserveren