Voorgerechten

 

Rolletje van ganzenlever

gelakte gerookte paling | meloen | | zilverui | 20

 

Tonijn met soja

paksoi en bospeen | oestersoepje met saffraan | 22

 

Langoustine uit de oven

pesto | cappuccino van knoflook | saus van bouillabaisse | 26

 

Ganzenlever

gebakken | gekarameliseerde Cox | marmelade van sjalot | 26

 

Ravioli

roomkaas | rucolasla | Pecorino | truffel | 18

 

Hoofdgerechten

 

Patrijs

zuurkool | witlof | herfstzwammen | jus van mosterd | 38

 

Reebok

quinoa | biet | hazelnoot | bramen | olijf | jus van sjalot | 36

 

Hollandse hazenrug

op het karkas gebraden | winterse garnituren | rode wijnsaus | 38

 

Wagyu runderfilet

Portobello champignon | soja | koriander | kimchi | bosui | 32

 

Zeetong

farce van Coquille Saint Jacques | ganzenlever | champignon-kookvocht | 32

 

reserveren