Joey Hendriks 2500e Vinoloog van de Wijnacademie

VakkennisDe Wijnacademie heeft haar 2500e diploma uitgereikt aan vinoloog Joey Hendriks, sommelier bij restaurant Wollerich in Sint Oedenrode. Joey ontving zijn welverdiende diploma en het daarbij behorende vinologenspeldje. Daarnaast wordt hij geregistreerd als RegisterVinoloog.

Het diploma Vinoloog van de Wijnacademie® geldt als dé garantie in Nederland voor een gedegen en up-to-date vakkennis voor iedereen die in het dagelijks leven werkzaam is met wijn. Alleen deze door de branche erkende titel geeft aan dat de kandidaat daadwerkelijk beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden.

Wij zijn enorm trots op Joey en feliciteren hem van harte!

 

Vacature

Keuken of bediening? We staan er als 1 team, met 1 taak! We leiden op, leren van elkaar, maken veel plezier en dat stralen we dan ook uit. We hebben discipline, maar ook vrijheid. We werken keihard aan het product dat we leveren, maar maken nooit stappen die we zelf niet kunnen waarmaken. Alles blijft gefocust op de essentie. We vinden het erg belangrijk dat elke werknemer alles weet over de producten die wij serveren, dus passie is zeker een vereiste mocht je bij ons willen komen werken! Open sollicitaties zijn altijd welkom, ook van stagiaires.

Wij zijn ter versterking van onze bedieningsbrigade op zoek naar een medewerker bediening op ambulante basis. De werktijden zullen met name in het weekend zijn. De voorkeur gaat naar iemand met een horeca opleiding. De functie is beschikbaar vanaf 1 mei 2017.

Ook sollicitaties van leerlingen die een BBL opleiding gastheer/gastvrouw volgen zijn welkom voor het nieuwe schooljaar 2017/2018

Je kunt je sollicitatie sturen naar info@wollerich.nl