Voorgerechten | Hoofdgerechten

 

Tartaar | van het kalf | mierikswortel | rettich | zilverui | oestersoep | 21

Noordzee krab | ganzenlever | gebrande ui | duindoornbes | tamarinde | 21 

Langoustine in 2 serviezen | Jalapeño | peen | sinaasappel | pomelo | geschroeid | aubergine | kokos-basilicum | 21

Patrijs | kastanje | artisjok | pompoen | cèpes | maitake | 21 | 39

Ravioli | roomkaas | rucolasla | Pecorino | truffel | 19

Zeetong | ganzenlever | champignon-kookvocht | 21 | 33

Risotto  | truffel | girolles | eidooier | Parmezaanse kaas | 20

Reerug | gnocchi | olijf | amandel | bramen | bloedworst | jus van specerijen | 39 

Japans Wagyu entrecôte A5 | artisjok | aubergine | basilicum | eigen jus | per 100 gr | 49,50

 

De gerechten uit het menu zijn naar keuze ook als voorgerecht of als hoofdgerechten te bestellen

| voorgerecht € 21 | hoofdgerecht € 39