We missen jou nog in ons team....

 

Wij zijn ter versterking van het keukenteam op zoek naar een medewerker voor in de afwas. 

De werktijden zijn de avonden op woensdag t/m zondag en de zondagmiddag. Ben je student en zoek je een leuke bijbaan, tegen een goed uurloon, flexibele werktijden en/of werkdagen, en je wilt werken in een restaurant, dan ben jij de juiste persoon die we zoeken. 

Je mag reageren als je een baantje zoekt voor 1 avond in de week, maar ook als je een fulltime of parttime dienstverband zoekt. De werktijden zijn bespreekbaar. 

 

Keuken of bediening? We staan er als 1 team, met 1 taak! We leiden op, leren van elkaar, maken veel plezier en dat stralen we dan ook uit. We hebben discipline, maar ook vrijheid. We werken keihard aan het product dat we leveren, maar maken nooit stappen die we zelf niet kunnen waarmaken. Alles blijft gefocust op de essentie. We vinden het erg belangrijk dat elke werknemer alles weet over de producten die wij serveren, dus passie is zeker een vereiste mocht je bij ons willen komen werken! Open sollicitaties zijn altijd welkom, ook van stagiaires.

Ook sollicitaties van leerlingen die een BBL opleiding gastheer/gastvrouw volgen zijn welkom voor het nieuwe schooljaar 2019/2020.

Je kunt je sollicitatie sturen naar info@wollerich.nl