Menu Wollerich

Eend | peer | okkernoot | witte kool

Heilbot | oester | saffraan | peterselie

Langoustine | tamarinde | paprika | kimchi

Risotto | morilles | basilicum | Gruyère

Melklam | Brabantse asperge | aubergine | tuinboontjes 

Aardbei | rabarber | mascarpone | hazelnoot | dragon

Ananas | witte chocolade | hibiscus | honing

 

Viergerechtenmenu      70 | All-in 110 

Zesgerechtenmenu       95 | All-in 150

All-in | incl wijnen, tafelwater, mokka of thee | excl. aperitief

Kaas ipv dessert +8,00 | extra gang kaas +15,50

De menu’s worden geserveerd voor het hele gezelschap

 

 
Zondag 'de keuze van Gerard' | 69,50

Op zondag | verrassingsmenu | 7 kleine gangen | inspiratie uit het seizoen

Uitgezonderd op feestdagen.

 

Woensdag en donderdag 'lekker zelf kiezen' 3-gangen vanaf | 40

entree | hoofd | dessert | 40,-

entree | tussen | hoofd | 47,50

A la Carte specialiteiten

Wijnen

Onze wijnkaart is een ideale handleiding om de mooiste wijn bij uw menu te kiezen