Wollerich menu
Kreeft
Kingfish | rettich | wasabi | oosterse vinaigrette
Zeetong
Farce van Coquille Saint-Jacques | champignon | Madeira
Langoustine
Pompoen curry | tamarinde | gelakte aubergine | schaaldierenjus
28 - 32 Dagen biet
Medaillon | blauwe bes | gepofte sjalot | parelgort | rode wijnsaus
Hollandse hazenrug
Spitskool | peer gezoet en gezouten | veenbes | pippali
Of
Japans Kobe beef Wagyu | entrecôte A4 | per 100 gram | 35 supplement
Chocolade
Kalamansi | kokos | praline
5 gangen 95 (zonder zeetong) | All-in 152,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)
6 gangen 110 | All-in 177,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)
Vegetarisch menu
Pompoen | oca | bundelzwam | green meat radijs | ras el Hanout
Zuurkool | ui | bosui | mosterd
Rendang | Spitskool | kastanjechampignons | boemboe
Vialone nano risotto | Gruyere | gerookte ei | hoorn van overvloed | truffel
28 - 32 Dagen biet | Medaillon | blauwe bes | gepofte sjalot | parelgort | rode wijnsaus
Mango | Kokos | banaan | kalamansi | kaki
5 gangen 95 (zonder risotto) | All-in 152,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)
6 gangen 110 | All-in 177,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)
Bovenstaande menu's zijn een impressie van onze menukaart. Tijdens uw bezoek kan het menu gewijzigd zijn.
Wijzigingen in het menu of niet vooraf doorgegeven dieetwensen kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen.
'de keuze van Gerard' op zondag
6 kleine gangen | inspiratie uit het seizoen
€ 89,50