Wollerich menu 

Kreeft

Kingfish | rettich | wasabi | oosterse vinaigrette

Zeetong

Farce van Coquille Saint-Jacques | champignon | Madeira

Langoustine

Pompoen curry | tamarinde | gelakte aubergine | schaaldierenjus

28 - 32 Dagen biet

Medaillon | blauwe bes | gepofte sjalot | parelgort | rode wijnsaus

Hollandse hazenrug

Spitskool | peer gezoet en gezouten | veenbes | pippali

Of

Japans Kobe beef Wagyu | entrecôte A4 | per 100 gram | 35 supplement

Chocolade

Kalamansi | kokos | praline

5 gangen 95 (zonder zeetong)  |  All-in 152,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)

6 gangen 110  |  All-in 177,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)

 

 

Vegetarisch menu

Pompoen | oca | bundelzwam | green meat radijs | ras el Hanout

Zuurkool | ui | bosui | mosterd

Rendang | Spitskool | kastanjechampignons | boemboe

Vialone nano risotto | Gruyere | gerookte ei | hoorn van overvloed | truffel

28 - 32 Dagen biet |  Medaillon | blauwe bes | gepofte sjalot | parelgort | rode wijnsaus

Mango | Kokos | banaan | kalamansi | kaki

5 gangen 95 (zonder risotto)  |  All-in 152,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)

6 gangen 110  |  All-in 177,50 (menu-Bru tafelwater-wijn)

 

Bovenstaande menu's zijn een impressie van onze menukaart. Tijdens uw bezoek kan het menu gewijzigd zijn. 

Wijzigingen in het menu of niet vooraf doorgegeven dieetwensen kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen. 

 

'de keuze van Gerard' op zondag

6 kleine gangen | inspiratie uit het seizoen

 € 89,50