Wollerich menu 

Steak tartaar | jalapeño | sesam | ravigotte

King krab | ganzenlever | duindoornbes | basilicum

Black Cot | wasabi | groene asperge

Langoustine | curry | tamarinde | schaaldierenjus

Kalfszwezerik | ui | morille | jus van specerijen

Abrikozen | honing | limoen | Taggiasche olijf

5 gangen €87,50

6 gangen €100

 

Vegetarisch menu

Watermeloen tartaar | piccalilly | avocado | mascarpone | menthe | jalapeño

Bospeen | curry pompoen

Pasta a Riso | morilles | ei | korenaar asperge | jus van truffel

Dry aged oerbiet 28 dagen | jonge geitenkaas | blauwe bes | rode wijnsaus 

Abrikozen | honing | limoen | Taggiasche olijf

5 gangen €75

 

Dit is een impressie van onze menukaart.

Wijzigingen in het menu of niet vooraf doorgegeven dieetwensen kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen. 

 

'de keuze van Gerard'

Verrassingsmenu | 7 kleine gangen | inspiratie uit het seizoen

 € 75

op zondag de hele dag. 

 

Gerechten

Ganzenlever €27

Aceto | basilicum | mascarpone

Dry aged oerbiet €22 | €32

 28 dagen | roomkaas | blauwe bes | hazelnoot | rode wijnsaus

Pasta a Riso €27

Morilles | ei | korenaar asperge | jus van truffel

Japans Wagyu €49,50 per 100 gr

Entrecôte A4 | zomerse groente | pommes paolo | eigen braadjus

Reerug €36

Hara Bhara Kabab | navet | jus van pippali

Black Cod €38

Spinazie en boontjes| verse wasabi | groene asperge | frisse saus van wasabi