Menu Wollerich

 

Noordzee krab | ganzenlever | gebrande ui | duindoornbes | tamarinde

Tarbot | luchtige aardappel |  bonenkruid | sojaboontjes

Coquille St Jacques | truffel | zuurkool | Parmezaanse kaas | hazelnoot

Ganzenlever | zwarte bes | sjalot | crème fraiche | amandel

Patrijs | kastanje | artisjok | pompoen | cèpes | maitake

Reerug | gnocchi | olijf | amandel | bramen | bloedworst | jus van specerijen

Mandarijn | witte chocolade | chocolade puur | 5- spices | olijfolie-ijs

 

Viergerechtenmenu      65 | All-in 105 | - coquille, ganzenlever, patrijs

Vijfgerechtenmenu       75 | All-in 120 | - ganzenlever, patrijs

Zevengerechtenmenu   90 | All-in 150

All-in | incl wijnen, tafelwater, mokka of thee | excl. aperitief

Kaas ipv dessert +8,00 | extra gang kaas +15,50

De menu’s worden geserveerd voor het hele gezelschap