Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting 147,50 p.p.

Een geweldige manier om culinair te vertoeven in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving!

Uitgebreid 6 gangen menu inclusief bruisend glas Champagne, bites en amuses, overnachting bij B&B 't Steenuiltje inclusief uitgebreid landelijk ontbijt, vervoer restaurant Wollerich.

Arrangement all-in €225,- p.p. (inclusief, tafelwater, wijnen en mocca met sweets)

U wordt ontvangen door de gastvrouw Pietje Witlox van de B&B het Steenuiltje. B&B Het Steenuiltje is een landelijk gelegen charmante Bed en Breakfast in Sint-Oedenrode met zwembad, een unieke locatie in Nederland aan de rand van natuurgebied 'Het Groene Woud'. 

Verdeeld over twee woonlagen is er in het apart gelegen guesthouse ruimte voor overnachting van 2 tot maximaal 3 personen. Gasten van de B&B kunnen gebruik maken van het zwembad, hebben de beschikking over een eigen keuken, toilet en douche en een buitenzitje. Een oase van Brabantse rust. U kunt geweldig fietsen en wandelen in de omgeving. Golfbaan De Schoot ligt in de nabijheid. Op een steenworp bent u in Veghel. Ook Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn binnen een straal van 30 minuten bereikbaar. 

De B&B het Steenuiltje ligt slechts op 8 minuten rijden van restaurant Wollerich af. U wordt door de B&B naar restaurant Wollerich gebracht en na uw diner weer door de medewerkers van Wollerich weer terug gebracht naar het Steenuiltje. 

Reserveren kan bij de B&B en bij Wollerich op basis van beschikbaarheid. Prijs o.b.v. 2 personen. 

 

 

* LET OP!! Uw reservering ontvangen wij graag per mail via info@wollerich.nl. Wij checken dan voor u de beschikbaarheid voor de overnachting. A.U.B niet reserveren met de reserveerknop.

 

 

B&B Het Steenuiltje
Nieuwstraat 30
5491VD Sint Oedenrode
T. 0653936071
W. hetsteenuiltje.nl

steenuiltjesteenuiltjesteenuiltje